Virtuve

Rijas virtuvē ir zināma eklektika, jo mēģinām apvienot latviešu tradīcijas ar pasaulē gūtajiem iespaidiem. Tas ir bezgalīgs meklējumu un mēģinājumu process, radīt savu, otrreiz neizgudrojot divriteni. Konceptuāli tas sasaucas ar izcilā franču pavārmākslas meistara un rakstnieka Maurice Edmond –Saillant (Courononsky) idejām: „ Vienkāršība mākslā – meistarības pierādījums. Laba virtuve? Kad lietas garšo tā, kādas tās ir.” Un franču vīnkopju „ neiejaukšanās principu” , cenšoties izcelt produkta dabas dotās garšas nianses.

Īpašie piedāvājumi, banketu un izbraukumu apkalpošana

Varam nodrošināt izbraukumu pasākumu apkalpošanu Jūsu izvēlētajā vietā : gan niansētu uzkodu bufeti svinīgām prezentācijām, gan kāzu mielastu, gan uz uguns gatavotus ēdienus izbraukumos pie dabas.

Vīna karte

Reti kuru Dievs ir apveltījis ar spēju atšķirt smalkākās garšas un smaržas nianses, tas ir talants, kas jākopj ilgstošā degustāciju pieredzē , tāpēc  nav daudz  profesionālu vīna ekspertu, taču katram cilvēkam ir dota iespēja vienkārši baudīt, sajūtot savas emocijas un asociācijas dzerot vīnu , un tā ir lieliska baudītāja priekšrocība , jo viņš var atļauties būt subjektīvs .

Subjektīva  ir arī rijas vīna karte, kur vīnu izvēlei  nozīme ir ne tikai vīnu garšas niansēm, bet arī  vīna namu vēsturei  un  filosofijai, ja vīna kartes veidošanu salīdzinātu ar nama celtniecību, tad šobrīd tie ir tikai pirmie uzmetumi un visticamāk, ka tā arī vienmēr paliks nebeidzamā skiču stadijā.